Loading..

Vrouw, 59 jaar, burn out en stemmingsklachten

Doordat ik op zoek was naar ondersteuning bij verbetering van mijn Burn Out  en stemmingsklachten, kwam ik bij Sielsfolle terecht. Ik hoopte ook beter om te leren gaan met mijn hoog gevoeligheid.

Omdat ik niet precies wist wat de behandeling inhield en wat ik van het resultaat kon verwachten heb ik eerst een kennismakingsgesprek gevraagd. Ik wil graag met beide benen op de grond blijven, maar sta ook open voor de spirituele  en energetische aspecten in het leven. In Karin herkende ik beide kanten en haar uitleg over de behandeling gaf mij vertrouwen.

De behandelingen waren prettig en ik voelde me er erg ontspannen door. De eerste keren thuis was ik daarna erg moe, maar wel een prettig soort moeheid waardoor ik even kon slapen. Daarna voelde ik me beter. Karin gaf me ook veel informatie hoe ik energetisch goed voor mij zelf kon zorgen.

Na 5 behandelingen voelde ik me goed genoeg om de behandelingen te stoppen en met alle tips van Karin zelf verder te gaan.

Deze therapie heeft me in korte tijd heel goed geholpen om energetisch weer goed in mijn vel te zitten, waardoor mijn stemming verbeterde en ik weer zin en energie kreeg om leuke dingen te kunnen doen. De therapie heeft me geholpen om sneller uit een negatieve spiraal te komen en ik weet wat ik zelf kan doen bij het omgaan met omgevingsprikkels.

Ik ga er vanuit dat er wel weer een periode zal komen waarbij het even minder goed gaat. Het stelt me gerust dat er een behandelmethode is en mensen als Karin er zijn, waarmee ik sneller en makkelijker weer de goede balans kan vinden.

X