Loading..

Vrouw, 43 jaar, op zoek naar balans

Een warme ontvangst in een ‘besloten’ omgeving, waar je even los kunt komen van de dagelijkse hectiek. Goede gesprekken en aandachtsvolle massages. Samen met het ondergaan van de werking van het ‘niet-zichtbare’ hebben ze bijgedragen aan het vinden van de weg die ik wil gaan, de weg naar mijn ‘thuis’. Een tocht die niet altijd eenvoudig is, zoals Fish in Charting the Single (1988) heel mooi verwoordde:

“Home is where the heart lies, but if the heart lies
where is home, is where the heart lies, but where is home?”

Ik ben nog steeds op weg; inmiddels weet ik dat thuis te maken heeft met echte mensen en echte emoties in mijn nabije omgeving. Waar woorden als gestileerd, gekunsteld en politiek niet passen.

Door het via massages inwerken op de chakra’s is Karin’s manier van werken zowel spiritueel als aards tegelijk, hetgeen mij heeft geholpen dichter bij mezelf te komen en daarmee dichter bij mijn thuis.

X