Loading..

Man, 25 jaar, problemen met aarden

Hoe ik jouw behandelingen heb ervaren, nou daar kan ik lang over uitwijden maar het is heel simpel: Jouw behandelingen waren als zeer ontspannend, heeft mij veel licht en inzicht gegeven in mijzelf en ook in de wereld. Niet alles gaat zoals je denkt dat het gaat. Daar bedoel ik mee dat ik soms er heel erg tegen aan loop dat ik niet begrepen word. Dit vind ik mijn grootste struikelblok, jij hebt mij inzicht gegeven dat dit zo is. Dat het moeilijk te begrijpen is maar ook uit te leggen is. Ik snap nu heel goed hoe ik ben, hoe ik er beter mee om kan gaan en ook dat ikzelf niet “raar” ben maar gewoon net als een ander. Het is geen opgave maar een gave. Pas de laatste paar maanden begin ik dat te zien. Ik vind het eigenlijk best moeilijk om uit te leggen maar het is niet zomaar wat. Inzicht gekregen in wat HSP is, wat het kan betekenen voor nu en in de toekomst (voor mij en anderen) en ook vooral mezelf blijven. Maar ook ermee omgaan daar heb ik een en ander van geleerd.

X