Loading..

Vallei coaching en training

'Vallei' maakt mij wijzer, creatiever en krachtiger.

Zachter naar mezelf, meer in contact met mijn lichaam en ziel. Mijn missie is om vrouwen in een veilige omgeving te begeleiden om weer opnieuw in hun kracht te komen, zachter naar zichzelf. Evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Zelfliefde, compassie en jezelf mogen zijn. Dichter bij jouw kern.

Stap voor stap een intieme, veilige relatie met jezelf opbouwen en vanuit volheid de verbinding aangaan met de ander. Het pad van de 7-sluiers volgen om zo in liefdevolle verbinding met de ander te groeien. 

Seksualiteit is de bron van het leven en een krachtige levensenergie, die je voor jezelf via zelfbeminning kunt gebruiken om veilig en vol in je zelf te worden. 

Vallei trainen doe je alleen en online in een veilige omgeving. Verdieping kan via een coachgesprek, vallei vrouwencirkels of groepslessen die ik regelmatig geef. 

Waarom vallei trainen?

– meer energie
– zelfvertrouwen
– leren vertragen
– lekker in je lijf zitten
– hormonale balans
– verbinding met jouw ZIJN
– vervulling en autonomie
– meer sensualiteit en zin in seks

De kracht van Vallei is eenvoud. 

Je kunt bij mij een kortingscode opvragen voor 50 euro korting op de online vrouwen- of mannencursus van 247 euro. Of 10 euro korting voor de overige vallei programma’s. Kijk voor meer informatie op de website van vallei.online of vraag mij gerust om meer informatie.  

Als je vallei traint dan kan ik je begeleiden in jouw proces door middel van coaching, systemisch werken, ademsessies of energetisch werk. 

Wees welkom!

    X