Loading..

Kracht van ademen I Ademcoaching

Adem is leven!

Heb jij behoefte aan meer zelfvertrouwen? Minder last van angst- en paniekklachten? Een natuurlijke manier van ademen geeft je vrijheid in jezelf en je wordt je bewuster van je lichaam.

Ademcoaching is een manier waarbij je met behulp van ademhalingsoefeningen een natuurlijke manier van ademen leert. Stress vermindert en je voelt je meer ontspannen.

Verbonden ademhalen

We gaan tijdens een ademsessie werken met de verbonden ademhaling, waarbij je spanningen en emoties los kunt laten. Verbonden ademhaling wordt ook wel transformational breathing genoemd. Deze ademhaling maakt gebruik van een specifieke manier van ademen en kan jou helpen om weer in jouw kracht te komen.

Ademcoaching kan ondersteunen bij stress, hyperventilatie, astma, angst, paniekaanvallen, verdriet, boosheid, somberheid of pijnklachten. Ook krijg je thuisoefeningen mee om bewuster te leren ademen. Een ademsessie kan onderdeel zijn van Malvatherapie behandelingen of je kunt kiezen voor een losse ademsessie(s), afhankelijk van jouw persoonlijke doelen en wensen. 

Tijdens een ademsessie leer je stap voor stap jouw ademhaling te verruimen. Er komt ruimte voor rust, zelfvertrouwen en jouw ZIJN.

Tarief en behandelduur

Het tarief voor een ademsessie is € 90,00 euro voor 1,5 uur (vrijgesteld van BTW). Een ademsessie als onderdeel van Malvatherapie wordt gedeeltelijk vergoed via de aanvullende ziektekostenverzekering, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

    X