Loading..

Energetische therapie

Lichaamsgerichte Energetische therapie biedt verschillende mogelijkheden om jou te ondersteunen bij lichamelijke, psychosomatische en psychische klachten of je persoonlijke groeiproces.

Ieder mens bestaat uit energie. Lichaam, geest en ziel zijn met elkaar in verbinding en zijn samen één geheel. Wanneer deze balans verstoord is, kunnen er energetische blokkades ontstaan, waardoor je klachten kunt krijgen. Door het werken met het energetische systeem, leer je opnieuw te voelen in je lichaam, de verbinding met jouw zijn te herstellen en te vertrouwen hierop.

Hoe werk ik

Gedurende het behandeltraject begeleid ik je en help jouw energetische systeem om jezelf te helen en je natuurlijke evenwicht te herstellen. Ik bied daarbij inzicht in blokkades en ondersteun het herstelproces. Ook zonder specifieke klachten kan energetische therapie ondersteunend zijn bij jouw persoonlijke groeiproces.

Ik kijk vanuit een holistisch perspectief, naar jou als mens en niet alleen jouw klacht of hulpvraag. Dit helpt je om je eigen proces vorm te geven. Mijn streven is om je in jouw kracht te zetten en je hierbij te ondersteunen en te begeleiden. Om te luisteren, te spiegelen en aan te reiken. Jouw doelen en wensen zijn daarbij belangrijk. Ik kan je helpen om dit helder te krijgen.

Zijn wie je bent: vanuit liefde, verbinding en vertrouwen je leven vormgeven.

Behandelvormen

Chakratherapie omvat een aantal unieke behandelvormen die voelbaar anders zijn. Ik maak onder meer gebruik van haptonomische behandelingen, cranio sacraal technieken, energetische behandelingen (waaronder het werken met de chakra’s, aura en meridianen), energetische massages, regressiemethodieken. Bij de gesprekken die we samen voeren werk ik soms met zielsopstellingen en Voice Dialogue.

Tijdens de behandelingen werk ik ook met de Ankh voor onder andere pijnbestrijding en bij een aantal klachten en ontwikkeltrajecten de Kosmische Schijf als instrument. Deze instrumenten werken nog dieper door dan een gewone behandeling. Ze zijn werkzaam op het gebied van pijnbestrijding, het activeren of reduceren van energiestromen en het op gang brengen of versterken van een innerlijk veranderproces. Verder maak ik als aanvulling op de behandelingen gebruik van kruiden en edelstenen. De verschillende behandelvormen stem ik af op jouw doel en vraagstelling.

Waarbij ondersteunt Energetische therapie

Kennismaken met Energetische therapie

Voordat we samen een behandeltraject in gaan, maak ik graag kennis met je. In een gesprek kijken we samen naar jouw vraagstelling en doelen. Een kennnismakingsgesprek is vrijblijvend en duurt ongeveer 45 minuten.

Als je gelijk wilt ervaren wat Energetische therapie voor je kan betekenen dan geef ik je daarna een korte behandeling, waarbij je kunt ervaren of jij je prettig voelt bij mij en of energetische therapie bij je past. De kosten voor een kennismakingsconsult inclusief korte intake (75 minuten) zijn € 70,00 en met een uitgebreide intake (90 minuten) € 90,00 (vrijgesteld van BTW en vergoed via de aanvullende ziektekostenverzekering).

Tarieven en behandelduur

Het tarief voor een behandeling (energetische therapie) is € 90,00 voor 90 minuten (vrijgesteld van BTW). Energetische therapie wordt gedeeltelijk vergoed via de aanvullende ziektekostenverzekering, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

De meeste behandelingen duren gemiddeld 1,5 uur. Een behandeltraject duurt meestal rond de 5 tot 10 behandelingen, afhankelijk van jouw doelen en wensen.

    X